vakgarage_117.jpg

Historie

Eind 2009 is eigenaar Arjan klink een garagebedrijf begonnen in Stellendam, gevestigd op het industrieterrein “de Korteweg” . Arjan Klink is 33 jaar en vanaf zijn 12e levensjaar begonnen met poetsen van auto's bij een plaatselijk dealerbedrijf. Na de LTS volgde Arjan alle benodigde opleidingen van 1e monteur tot diagnosetechnicus en van APK- tot werkplaatsmanagement.

Na een aantal jaren sleutelen kreeg ik de kans om chef-werkplaats te worden. Later kreeg ik de verantwoorderdelijkheid over de aftersales afdeling. Wat weer als gevolg had dat ik vele opleidingen mocht volgen bij de Volkswagen, Audi, Seat en de Skoda importeur. Na een aantal keren te zijn overgestapt naar een universeel autobedrijf heb ik mijn kennis kunnen verbreden in meerdere automerken. Het lijkt mij het ideale moment om de opgedane kennis en ervaring om te zetten naar een eigen onderneming.

Het doel van mijn onderneming is om de klanten op een soort van dorpse manier te helpen. Met het repareren en onderhouden van auto’s. Kortom bij mij geen pracht en praal maar gewoon een goed ingerichte werkplaats met alle moderne apparatuur die een garage nodig heeft zoals een universele testkast voor het uitlezen en oplossen van storingen van alle automerken.

Dit heeft er zelfs toe geleid dat ik reeds afspraken heb kunnen maken met 90% van de leasemaatschappijen zodat ik zelfs deze auto’s mag repareren. De opzet van het bedrijf is het keuren, onderhouden en repareren van auto's maar uiteraard kunt u ook terecht voor schade, voorruitreparatie en dit alles met korting of zelfs geen eigen risico. 

Ook voor de aankoop van een andere auto kunt u bij mij terecht, niet in een mooie showroom maar gewoon door op zoek te gaan naar een bepaald type auto. Zo heb ik onlangs de eerste auto afgeleverd: een prachtige zwarte Chrysler PT Cruiser van modeljaar 2005. Zoals u leest kunt u voor vele facetten terecht bij Vakgarage Autoservice Stellendam. Ik hoop u dan ook graag te ontmoeten!