17.03.2020

Maatregelen mbt het Coronavirus

Maatregelen mbt het Coronavirus

Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij Vakgarage hoge prioriteit, daarom hanteren wij binnen ons bedrijf aangepaste omgangsregels. Wij doen dit in lijn met de landelijke RIVM-richtlijnen en gaan ervan uit dat u deze maatregelen ook in acht neemt.

Natuurlijk doen wij als bedrijf alles wat mogelijk is op het gebied van extra schoonmaak hygiëne. Bijzondere aandacht is er voor deurgrepen, de balie, het pinapparaat en natuurlijk onze leenauto's. Daarnaast nemen we nog extra maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Wij snappen dat er hieromtrent ook bij u vragen kunnen ontstaan. Daarom hebben wij hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet.

 

‘Ik heb een afspraak gepland en ik vraag me af of ik de afspraak moet afzeggen?’

Als u zichzelf goed voelt en niet ziek of grieperig bent, kunt u de afspraak gewoon door laten gaan. Wat anders zal zijn is de begroeting bij ons in het bedrijf. U krijgt geen hand, maar uiteraard wel een warm welkom op gepaste afstand.

 

‘Kan ik nog een nieuwe afspraak maken voor onderhoud of reparaties?’

Voor onderhoud of reparaties aan uw auto kunt u gewoon bij ons terecht. Wij zullen uw auto vervolgens in behandeling nemen en alles regelen en ervoor zorgen dat er hierbij geen fysiek contact is.

 

‘Levert rijden in een demonstratie of vervangende auto risico’s op?'

Wij zorgen dat demonstratie en vervangende auto's na iedere rit netjes worden gedesinfecteerd, en in iedere auto treft u desinfectiedoekjes aan. Zo kunt u voor alle zekerheid zelf ook meehelpen aan het tegengaan van de verspreiding van het virus.

 

‘Kan ik op mijn auto blijven wachten?’

Nee, gezien het huidige protocol is wachten op uw auto momenteel niet mogelijk. Wij informeren u graag over de andere mogelijkheden.

 

‘Kan ik gebruik maken van de thuisbrengservice?’

Nee, gezien het huidige protocol is dit niet mogelijk. Wel bieden wij haal en breng service voor uw auto aan! Wij halen de auto dan op, voeren het onderhoud uit en brengen de auto daarna weer terug.

 

Tot slot vragen wij u om zelf ook alle geldende RIVM-richtlijnen in acht te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen. Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact op om deze te verzetten.